top of page

Om oss

Terra Inspectioneering Finland Oy började som FinDroS Oy under november 2019. Sen dess har det fortsatt att växa som ett företag specialiserat på industriella inspektioner utförda med radiostyrda drönare. Genom det nya partnerskapet med Terra Inspectioneering, ett dotterbolag till Terra Drone, så har Terra Inspectioneering Finland fått tillgång till väldigt innovativ teknologi och nya inspektionsmetoder som exempelvis UT drönaren.

 

Genom användning av den nyaste tillgängliga drönarteknologin så har inspektionen av slutna utrymmen aldrig förr varit enklare, säkrare eller mera kostnadseffektiv. De stötsäkra inspektionsdrönarna kan enkelt ta sig in och ut ur områden som medför en hög säkerhetsrisk för personal, medan UT drönaren kan utföra mätningar på områden som vanligtvis skulle kräva en ansenlig mängd tid och besvär att nå.

 

Genom tillgången till ultraljuds-NDT (Non-Destructive Testing), värmefotografi och visuella inspelningar så kan en utförlig rapportering av industriella tillgångar göras och delas via ett cloud-baserat informationsnätverk som klienten ges tillgång till. Den insamlade inspektions data kan även renderas som en 3D modell för att enkelt visualisera det inspekterade objektet eller området.

 

Genom kunnig och professionell service så blir alla klientens inspektionsbehov mötta snabbt, effektivt och med högkvalitativa resultat.

bottom of page