top of page

Tietoa meistä

Terra Inspectioneering Finland Oy aloitti toimintansa nimellä FinDroS Oy marraskuussa 2019. Tämän jälkeen yritys on kasvanut teollisiin tarkastuksiin erikoistuneena yrityksenä, jonka tarkastukset suoritetaan radio-ohjatuilla droneilla. Terra Dronen tytäryhtiön Terra Inspectioneeringin kanssa solmitun kumppanuuden kautta Terra Inspectioneering Finland Oy on saanut käyttöönsä erittäin innovatiivista teknologiaa ja uusia tarkastusmenetelmiä, kuten UT-dronen.

 

Uusimman käytettävissä olevan drone-teknologian avulla suljettujen tilojen tarkastus ei ole koskaan ollut näin helppoa, turvallista tai kustannustehokasta. Iskunkestävät tarkastusdronet voivat liikkua helposti alueilla, joilla liikkuminen on ihmiselle suuri turvallisuusriski. UT-drone pystyy puolestaan suorittamaan mittauksia sellaisilla alueilla, joiden saavuttaminen vaatisi tavallisesti merkittävästi sekä aikaa että vaivaa.

 

Ultraääni-NDT -menetelmän (Non-Destructive Testing), lämpövalokuvauksen ja kuvatallenteiden ansiosta voidaan luoda perusteellinen raportointi teollisista varoista, ja tiedot voidaan jakaa asiakkaan käytössä olevan pilviperusteisen tietoverkoston kautta. Kerätystä tarkastustiedosta voidaan myös tuottaa tarkastuskohdetta tai -aluetta havainnollistava 3D-malli.

 

Osaavan ja ammattitaitoisen palvelun kautta kaikkien asiakkaiden tarkastustarpeet voidaan kohdata nopeasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

bottom of page